JT SPLATMASTER

Jednostavno reeno, JT SplatMaster je proizvod koji ispucava kuglice punjene bojom koje se pri udarcu u metu rasprsnu. Kuglice su 100% biorazgradive, neotrovne i lako se ispiru s vodom. Osnovni mehanizam za ispucavanje kuglica je opruga. Brzina kuglica je otprilike 37 m/s (primjerice kod paintballa 90 m/s).

JT SplatMaster je projektiran tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 9 + mogu s njime lako upravljati. JT SplatMaster je svestran proizvod s kojim se moe igrati i u vlastitom dvoritu - jednostavno slijedite nekoliko smjernica i pravila ime ete si osigurati sate i sate dobre zabave. Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska ili zatitne naoale (JT Optix).

Nakon uenja osnova sigurnosti SplatMaster igra bi trebala zapoeti sa gaanjem meta uz razne unaprijed kreirane scenarije kako bi se dobio osjeaj za pucanjem. Pogledajte neke od pripremljenih igara za poetnike.

Nakon uvodnog dijela moe se ii na igru igra-protiv-igraa gdje se na dimenzijama ogranienom igralitu mogu natjecati timovi u meusobnom dvoboju. Udarac kuglice u tijelo je bezbolan i bezopasan iz razloga to je kuglica unutar svoje opne (vanjskog sloja) elatinasta te se pri udaru rasprsne. Sve to vam treba za igru je JT Splatmaster oprema, neto prepreka i zabava moe poeti.

JT SplatMaster je bezopasna, aktivna i zabavna dvorina igra za sve dobne skupine!

Kako ova pria nebi ostala napola ispriana pripremili smo i Splatmaster poligon koji je prvenstveno sastavljen od razliitih elemenata povezanih klik-klak sistemom. Elementi su idelani za brzo sastavljanje i rastavljanje te zauzimaju malo mjesta za skladitenje i transport. Elementi mogu biti razliitih boja i oblika te se svaki pojedini element moe nadograditi. Slike nie prikazuju osnovni poligon sastavljen od 20 elemenata. Poligon je atraktivnog izgleda, jednostavan za odravanje, mobilan i siguran za djecu. Uz poligon se prema potrebi postavlja i zatitna mrea. Ovakva igralita su prikladna za kampove, igraonice, roendaonice, hotele, zabavne parkove ili ve postojee paintball terene. Ovakav poligon idealan je za teren od 25 x 25 metara.

Splatmaster plakat

Mislimo kako ovim poligonom moete upotpuniti svoju ponudu te biti jedni od prvih ponuaa takve usluge u Hrvatskoj. Takoer nudimo i dostavu, postavljanje i kratki teaj oko rukovanja i odravanja poligona.

Nau ponudu smo obogatili i splatmaster dresovima (pelerinama), mogue je odabrati bilo koji motiv ili logotip po elji.

Proizvoai

Vaa koarica je trenutno prazna.

DOSTAVA

Dostava unutar RH (subotom 50% skuplje)

Vi?e...